SOK SOK SOR

Mint ahogy mar mondtam, tegnap Technikal student est volt. Az elejen egy kicsit kevesen, voltak, de a vegere elegge sokan lettunk. Es ez most jobban sikerult mint a legutobbi. Delelott meg lecsereltettem a belepokartyamat, mert meg mindig nem tudtam bejonni a hetvegen (mar harom hete valami gyikjuk van.). Szoval kaptam egy uj kartyat. Este kiprobaltam es nem mukodott. Utana mentem vittem ket drehert, hogy ne keljen draga sort vasarolnom. De meleg volt ugyhogy csak az egyiket ittam meg. Aztan az egyik srac hozott egy kupac 3 dl-eres poharat, es egy 1 literes korsoba sort. Na azt nagy nehezen szetontotte poharakba. Na ez azert volt durva, mert hogy ha egy valaki fizet, akkor minenkinek fizetni-e kell majd. Szoval nehezsegeket okozott a sor kiontese, de amikor mar en vettem a sort elokerult egy masfelliteres, uveg. Igy egy masfelliteres uvegbe csapoltam a sort :-).
Ejfel utan mentunk csak haza, es ami erdekes volt kilenc elott mar felkeltem. A Timi unszolasara rakerdeztem a lanynal a macskara, aztmondta neha benez a szobaba. Tehat amikor hazaertunk akkor is benezett, es a macska meg kimenekul. De valahogy sikerult visszakergetni (nem en voltam!).
Szoval mivel mar huzamosabb ido ota (szombat), nem sikerult eljutnom a boltba, kulonbozo okok miatt, ezert mar tegnap az ebednel egy kicsit tobb kenyeret hoztam, hogy tudjak ma reggelizni:-)
De ma reggel amikor elkeszultem elmentem a boltba, majd visszavittem a cuccot a lakashoz. Utana bejottem es mivel ugy is kestem, bementem a kartyaugyintezo csajhoz, hogy nem mukodik. Adott egy telefonszamot, hogy hivjam fel es mondjam el a problemamat, mert ez informatikai problema, ok nem tudnak vele mit kezdeni.
Szoval jol felhivtam, es elmondtam angolul mi a problemam, es megertettek. 10:20-ra ertem be. De itt ez nem akkora problema, legfeljebb kesobb megyek haza. Aztan 11:00 kor eszembejutott, hogy 10-kor kezdott egy eloadas, ugyhogy berohantam a vegere. Most ha ezt befejezem, jol elkezdek dolgozni.

Misi