A tuzriado, es a misi.eu

Vegulis elmaradt a kirandulas, mert nem ugy alakultak a dolgok, meg meghalgattam egy qvantum kriptografiarol szolo eloadast.
Meg aztan a szemem is fel volt dagadva (mostmar nagyabol jol van). Igyhat vasarolni mentem. Aztan este megneztem a lanyokkal meg egy masik norveg sraccal a shrek1-et.
Aztan miutan szerdan inkabb nem is dolgoztam igazan, gondoltam csutrotokon majd jol bepotolom a cernes melot. De nem ugy alakult, mert valami adatbazisos problema megint felmerult, aminek a megosztasara most nem vallakozom. Es a fonok csak delutan jott be, igy delelott megint nem tudtam dolgozni.
Szoval delutan azt csinaltam, ami vicces, mert a vegen kb egy 100 soros kodocskat kellett irni, amiben mar a kommentek, es a zarojelek is benne vannak.
Aztan hazamentem, es ettem egy szines rantottat. Majd kesobb megneztuk a lanyokkal a shrek2-ot.
Hetvegen nem lesz kirandulas, mert a szerdai napon elment az egyik ember, es meghuzta a labat. A masik srac meg hetvegen van valamilyen csoport, lehet hogy en is megnezme mi is az CMS. Szoval meg ma leszek egy darabig (itt) es varom hogy bekossek az ADSL-t (otthon).

Misi