Meg mindig vizes a cipom

Tegnap szarra aztam. De megint az elejerol kezdem. Miutan a motor megnem csinaltam, de ujra hasznalom, gondoltam nem artana egy kis benzint tolteni a potkannaba. Ezzel be is hoztam a kannat, de mivel szerdan csak 8-kor indultam haza, es meglepodve tapasztaltam hogy a ruhes benzinkut 18:30-kor bezart.
Na gondoltam holnap. Annyit meg tudni kell a szerdai naprol hogy az eddigi legmelegebb nap volt amiota itt vagyok. Csutortokon ennek meg is lett az eredmenye...
Integraltak a grafikonos programomat a rendszerbe, es kaptam egy uj feladatot, kb. talaljak ki olyan dolgokat egy teman belul amit meg nem talaltak ki. Ertheto, hogy ez is egy olyan feladat, hogy most nincs semmi kulonos. Persze masfelnap alatt sikerult egy valamit kitalalni, de megint nem volt jogom vegrehajtani. Ugyhogy tegnap szereztem magamnak jogosultsagot. Ami delutanra mar automatikusan torlesre kerult. Na mivel vasarolnom kellett, gondoltam kora delutan hazamegyek, es elotte tankolok egyet. Aztan kb deltol el kezdett szakadni az eso, de ugy hogy nem is lehetett egyik epulettol a masikig elrohanni, hogy szet ne azzon az ember.
De mivel menni kellett, es kosobb se alat el, szoval tankoltam ujabb 3,5 litert a kannaba. Aztan haza, hat szarra aztam, es meg a pocsojak is boldogitottak az eletemet. Nem csak a kabat, nem csak a pulcsi, hanem meg a polom is vizes volt. Egyedul a sisak belseje nem lett vizes, de a sisak meg muanyag volt.
Szoval a farmeremet probaltam megszaritani, de nem igazan sikerult, de az volt a csucsok csucsa, hogy reggel amikor felvettem a cipomet, akkor mar rogton vizes lett a zoknim :-(.
A kesztyum meg ilyesmibe nem is remenykedtem hogy megszarad. Tegnap este meg megneztem Lauraval a csibefutamot. Reggel korai keles mert 8:30-ra mar benn kellett ernem.
Levelbe kozolte vele a fonok, hogy nincsen benn mert szabadsagon van. Persze a jogrendszer nem intozott el, ugyhogy ma se csinaltam semmit. Persze ugy is van sok dolgom, bar most megalt a fejlesztoszerver is (magyar). Ugyhogy van idom irni. Ma megprobalok hazamenni szarazon:-) Holnap meg megyek szuletesnapi bulira. Ja es ki kell takaritanom hetvegen az egesz lakast. Ez se hianyzot, mert mar kozeleg az allamvizsga.

Misi