A CERN-i baleset

reggelreggelreggel
Ma felekeltem es ezt lattam amikor kineztem az ablakon. Ekkor meg nem gondoltam, hogy ma nem ugy alakul a napom ahogy gondolom. Ekkor meg friss voltam es ude, bar mar orara keltem fel es nem magamtol. Azt terveztem, hogy gyorsan kirohanok es veszek egy ket dolgot a boltba, nincs is messze a bolt oda vissza fel ora alatt biciglivel. De itt olyan nagy a nyugalom hogy nem is nyit ki reggel csak 8:30-kor, el tudjatok ezt kebzelni, hogy a tesco csak 8:30 kor nyit.
reggelreggel
Ezutan szomorkodva hazabiciglisztem, majd elmentem dolgozni, de csinaltam egy fenykepet az etteremrol, meg a munkahelyem epuleterel, mert a Timi kerte. Aki nem tudja a kek epuletben dolgozok. Tehet megkeztem reggel a munkat, szokasos emailok elolvasasa meg ilyesmi.
Aztan mar majdnem del tajban megszolalat egy sipito hang, mindenkit kitereltek az epulet ele, (mindenhol meg van adva egy tabla hogy hova kell menni). Egy ket percel kesobb megjelent egy CERN-es busz mindenkit felszalitottak es arrebbvitek egy 10 kilometerrel.
Egy jo masfeloras semmiteves utan jott ujra a busz es mindenkit visszavitt. Kiderult hogy a mellettunk levo epuletben van valamilyen kicsi atomreaktorszeruseg, es valami "veletlenul beriasztott". Igy gondoltam legalabb kevesebbet kell dolgoznom. Csak hogy tudjatok milyen kozel van:
reggel
Ennek az egyik felen van a mi epuletunk a masik felen meg az a csarnok. Naszoval mindenkit visszaengedtek, meg a linuxosok viccelodtek is, hogy biztos Windowsos gepek nem birtak a versenyt.
ujra mindenki el kezdett dolgozni, egy ora mulva megint megszolalt a mar ismeros, hang. En mar nem izgattam volna magam, de a tobb imber ugyanazzal a lelkesedessel elindult kifele, megint szinte azonnal megjelent a biztonsagi busz, es megint elvitt oda ahol elobb voltunk.
Ok ugyan azt mondtak, hogy az elmult evekben nem volt riasztas, de hat csak gyakoroltak, mert ment minden.
Na ami a lenyeg egy ora mulva visszaengedtek mindenkit, ekkor mar mondtak, hogy valami gepeszeti hiba van es minden biztonsagos. De a legerdekesebb az volt, hogy amire visszaertunk mar egy daru kezdte szetszedni az epuletet.
reggelreggelreggel
Valahonnan keritettek egy darut, es elkezdtek bontani az epuletet. Erdekes, hogy itt minden van. De egyebken jol vagyok, csak egy kicsit fura hogy a feher biciglik egy kicsit zoldes arnyaltatot vettek fel. Meg az is hogyha elhiszed ezt az egeszet.
reggelreggel
A lenyeg annyi hogy ma nem tortent semmi erdekes, sot meg arra is volt idom hogy ezt kitalaljam. Persze ez nem teljesen igaz, mert most hivtak szallas ugyben, es most rohanok mosoporert a boltba. Az a lenyeg, hogy minden rendben van. Es csak azert csinaltam a kepeket mert a timi kerte.
Ja igen annak uzenem akinek valamit eszre kell vennie az egyik kepek irjon nekem egy emailt.

Misi

vissza
a lap tetejére