Rossz a motor

Ma biciglivel kellett jonnom dogozni, de csak sorjaba.
A hetveget tanulassal toltottem, es mondhatom nem volt annyira jo:-(
Hetfon reggel felkerestem a fonokot (miutan multheten nem csinaltam semmit), mondtam neki, hogy tudom hogy sok a dolga, de mondja meg mikor fog raerni. Monta delutan, kerdezte van-e munkam, mondtam neki hogy el tudom magam foglani. Szoval delelott a misi.eu-ra valo atalast kesztem el elokesziteni. Haromkor visszamegyek, hogy beszelgessunk egy kicsit. Elmondta mit szeretne meg a grafban kiegesziteni. Otkor visszamentem hogy konzultaljak, de o addigra hazament.
Ezutan sikerult megszereznem egy elohivoszamot (kb 10 jegyu), melyel tudok vonalas telefont hivni, helyi tarifaval amit viszont nem kell kifizetnem a cernnek elvileg. Ugyohogy tegnap felhivtam a csaladomat, es ok meg jol meglepodtek.
Ezutan elmentem volna tankolni, de elotte meg ki kellett venne penzt az automatabol. Hat nem jutottam el benzinkutig, mert kifogyott a tank, szoval attekertem biciglizos modra es feltekertem, illettve feltoltam a benzinkuthoz. Tankoltam bel 3,5 liter benzint, de ekkor elkezdet kifolyni belole (marmint alul), gondoltam azert van mert bicigli uzemmodba van. Ezert gyorsan elzartam a csapot, es atalitottam motoros uzemre, egy kicsit nehezen indult, de nem lattam csopogest.
Reggel megprobaltam beinditani, de elkezdett folyni megint belole a benzin, ami mar nem volt vicces, mert nem fogom tiz kilometeren keresztul tolni, ugyhogy gyorsan biciglire csereltem le, es megprobalom delutan megnezni, hogy miert folyik el a benzin.
Ja es persz nem volt kellemes biciglizni, jobb a motor. Dehat ha folyik belole a benzin, nincs az a kanna ami utanpotolhatna.
Amikor szetszedte a matyi csinalhatott volna egy ket kepet rola. Ja es persze most szombaton mennem kellett volna vel vagy 50 kilometert. Szoval nem vagyok most annyira boldog.
Ma befelyeztem a garfikonosasat, es meg kell mondjam tetszik az eredmeny:D Remelem a fonok is elegedett volt. Viszont jelen esetbe nincs tobb normalis munka, ugyhogy egy ilyen mondvacsinalt feladatot kaptam. Ezert sem sietek vele annyira.
Ja meg van kell egy ket dolgot csinalnom a tenderlappal, de arra sincs annyi idom most. Remelem a heten bevezetik az internetet (legalabbis megjon a jel), es akkor lehet estenkent felszamolni a lemaradasokat.
Egyebkent a franciakat kezdem utalni mert hogy amit megtudtam a szamrendszeruk nem normalis, de egy rohadt angol feliratot nem tudtak csinalni, hogy kell es mikor. Amellett a fontos informaciok meg nincsennek osszegyujtve, igy nem talatam meg a network kulcsot meg egy ket kodot. Ez nem biztos hogy ertheto mondat, az a lenyeg hogy a franciakat ki kene zarni az eu-bol, amig nem szedik ossze magukat es a nacionaluzmusukat nem csokkentik elfogadhato szintre.

Misi

vissza
a lap tetejére