A tuzriado, es a misi.eu

Nem igazan indul jol ez a honap azt kell hogy mondjam. Eloszor is kitorte a cipo a sarkamat. Na meg tankolnom kellett a motorba :-) mind a harom litert amit ket het alatt elfogyasztott :D
Aztan az egyik szemhejam tegnap bedagadt, nem tudom mitol, de nem akar lelohadni. Aztan tegnap sokaig voltam bent - csak nyolc utan mentem haza, igy nem nagyon tudtam vasarolni. Persze egesz nap nem volt benn a fonok, igy a sajat dolgaimat csinaltam, es kiderult hogy az interware-nel nem jol iranyitottak at a misi.eu-t.
Irtam is nekik egy levelet, hogy hozzak rendbe a dolgot. Ma meg jovok es 11 korul volt egy kis tuzriado az epuletbe, es ki kellett vonulni az udvarra. - Legalabb a ketnapja lejart biciglikolcsonzest vissza tudtam vinni.
Aztan visszajovok, es az Interware-s levelben az all, hogy csak juniusba tudnak dns-t frissiteni, ezert addig csak varakozzak a misi.eu-ra. Na ez kesz, a hetvegi kepeket mar feltoltottem a helyere, de nem tudom megmutani mert az interware kuka.
A misimokuson meg mar nincsen nagyon hely. Es be akartam inditani azt az oldalt!!!
Ja ma se tudok elmenni vasarolni, mert ha minden jol alakul akkor egy hegyre fogok felmenni 16-tol este 21-ig. Majd jol beleesek egy szakadekba...

Misi