A macska elasta magat

Tegnap nem sikerult egy sort se dolgoznom, szoval nem haladtam a cernes munkammal:-(. Amellett sok mindent mast csinaltam igy nagyon elfaradtam az estere.
Aztan nem tudtam vasarolni, mert a franciak lusta disznok voltak es nem dolgoztak (valami haboru veget unnepetlek). Aztan nem birtam hazamenni, mert rohadtul szakadt az eso. Radasul, reggel felebresztett Muriel a pakolasaval, ugyanis elutazott egy hetre, es ott hagyta a macskat.
Szoval este nem volt sok kedvem elkezdeni tanulni. Reggel mar szokasos modon nyolc korul keltem. Aztan mivel nem sikerult kenyeret vennem ezert palacsintat reggeliztem. Ami meglepo volt hogy Laura nyolc korul el akart inulni (altalaban en megyek el eloszor, es reggel nem is talalkozunk).
Es innen mar szep napom volt, meg az se rondhatta el hogy szakado esobbe kellett bemotoroznom a munkahelyemre. Ugyani, valami miatt Laura beragott a macskara, kirakta a tanyerjat az asztallra elovette a macska kajat, es a macska pohraval belemert hat napi kajat (Muriell ket dolgot kotott ki, hogy ne engedjuk ki a macskat, es hogy a bogrebe levo vonalnal tobb kajat ne adjunk neki), ezutan felmet a lepcson, es berakta a tanyer szobajaba. Utana ugyanezt megcsinalta a vizes taljaval. Ekkor mar alig birtam visszafojtani a rohogesemet. De amikor a WC melletti macska almot is megfogta es felvitte a Muriel szobajaba akkor azert mar elegge rohogtem.
Aztan mondta a macskanak, hogy menjen fel, de az nem indult meg, csak dorgolozott a szekhez. Annyit segitettem, hogy felkergettem a macskat a szobaba (en tudtam hogy nem szereti az eles hangokat :-)) ).
Szoval, a lanyt meg nem lattam mergesen, de ez nagyon tetszett, egy het macska nelkul, es osszeszarhatja a gazdi szonyeges szobajat. Ja es meg az ajtobol azt mondta nekem Laura, hogy ki ne engedjem a macskat!!
Szerintetek kiengettem?

Aztan esett az eso, ugy kellett bejonnom, reggel bementem meg a boltba de meg nem volt kenyer, altalaba delutan mar nem szokot lenni :-(. Szoval nem tudom hogy lesz ma a vasarlas. Na elkezdek dolgozni.

Misi