Pentek es a kikoltozes

-----KIS INFORMATIKA-----
Szerdan telepitettem a VMware-t, hogy ne kelljen mas gepen tesztelni a csomagomat, hanem eleg a virtualis teszteles is. Hat elsore nem sikerult telepiteni (itt nem nagyon hasznaltak meg VMware-t, ugyhogy nem igazan voltak vele tisztaba hogy mit is csinal - persze hogy az egyes dolgokat hogy imitlja, meg ilyesmi.) Szoval mondhatjuk, hogy ezt a Szakinak koszonhetem hogy tudom hasznalni.
Penteken mondtam a fonoknek, hogy marpedig csak akkor lehet ..... szoval a vegen letrehoztak egy ket ujabb azonositot nekem, es mondtak hogy itt meg itt kell csinalni es nekem is van hozza jogom (es tenyleg, egy csomo mindenhez van jogom, es ez azert egy kicsit durva.) Na mindegy pentekem elment azzal, hogy telepitgettem a 2000 meg az Xp-t, persze nem ment olyan gordulekenyen, mert a telepitett gepen nem voltam adminisztrator, igy egy csomo minden nem telelpult elsore, aztan meg egyszerre telepitettem a kettot, ugyhogy elfogyott a memoriam is.
Mondtam a fonoknek, hogy ez igy nem teljesen koser adjon meg memoriat a gepembe. Elmentem a beszerzotiszthez, azmodja hogy nem gond. Elmentun egy raktarba ahol kerestun egy olyan gepet amibe egybe volt egy 512 modul, azt kiszereltem, beszereltem a gepembe, kiszedtem a 256-osat (csak ket szlottom van) a raktarba meg visszaraktam a 256-os modult.
Ezutan megmutattak hogy kell magamat az administaratorokhoz adni, ahhoz is volt jogom. Szoval telepitettem, meg megbeszeltuk mit kell csinalni a jovoheten, (minden csomagot teszteljek le ami elerheto, meg egy ket aprosag, szoval olyan semmit tevoses lesz). Miutan kesz volt az alapinstal csinaltam egy snapsotot es elkezdtem tesztelni, volt benne egy hiba kijavitottam, nyomtam egy reventett es akkor megint adhattam hozza magam az administratorokhoz.
Elkezdtem lementeni az alapinstalokat, de ekkor elfogyott a a vinyo kapacitasa, tehat kertem egy ujabb vinyot, az is volt, az is hasznalat, de mukodik es tok mindegy nekem. De azert vicces, hogy mindig minden van, de sose a legujabb, meg a legdragabb. Csak az van ami kell de az konstanas van.

-----KIKOLTOZES-----
Mivel a tegnapi gepbuzeralas utan kesobb mentem haza, elkezdtem osszeapkolni, es kiderult hogy rohadt sok cuccom van.:-(
Este felmegyek megcsinalni egy zacskoslevest, aztan leultem az arabokkal beszelgetni, ettem egy kis zoldseges joghurtos rizst, es finom volt :-) utana annyira nem volt jo a zacskosleves :-(
Nem pakoltam mindent ossze, ma reggelre is hagytam. Jott a kocsi, bepakoltunk mindent, de mondta hogy vagy elobb vagy kesobb mennyek, mert a macska beteg es doktorbacsihoz kell vinni - szerintem ez jo omen, mert meg ott sem vagyok mar haldoklik a macska, igy nem lehet ramfogni hogy miattam pusztult volna meg :-).
Aztan kifizettem a szallast, es kiderult hogy az itteni bankartyaval csak kezpenzt vehetek fel fizettni nem lehet vele.:-(
Szoval vettem meg fel penzt, meg egy kis eurot is hogy ne kelljen hasznalni a magyar kartyamat. Mentem fizetni, osze volt gemkapcsozva az ezer mondom itt az ezer meg meg ketszaz. Jo a no kiszamolta a visszajarot, es eltette a penzt, nem szamolta meg hogy mind a 10 bankjegy megvan-e. Ez nagyon fura volt.
Utana meg felhoztam mind a ket biciglit egyszerre a munkahelyem ele, es most innen irok.
Meg elkezdtem telepiteni meg egy XP-t hetfore legyen keszen :-)
Ugyhogy megyek is vasarolni meg szallastfoglalni:-)

Misi

vissza
a lap tetejére