Az eloadas

Ma egy jo masfeloras angol eloadas kereteben, melyultunk elt tobben is a machintos intel processorral valo mukodesevel, es az ezek okozta problemakkal. Tovabba virtual PC es a VMware mellett mostmar azt is tudom hogy van a parallels (bovebben: http://www.parallels.com/). Azten meg masfeloran keresztul zsibbasztottam az agyamat kulonfele architekturalis problemakkal ami a PPC es az Intel kozott van.
Itt talakoztam egy magyar emberrel, aki a valamilyen szmelyzetis kapcsolattarto. Bemutatkozas nelkul tudta, hogy ki vagyok, meg hogy ki ajanlt, meg a vegen az is kiderult, hogy Schubert tarnar ur tanitvanya volt, majd a bankin is tanitott egy kicsit. Szoval kicsi a vilag. Viszont ma nem kellett sokat dolgoznom, mert nincs benn a fonok, igy feladat se nagyon van. Amellett lehet hogy penteken valami sztrajk szeruseg lesz. Ami engem annyira nem fog zavarni, se tobbett se kevesebbet nem fogok miatta dolgozni.
Ma megkaptam a masik tanartol is a feleves beadando hazimat, majd valamikor meg kene azt is csinalni. Ha keszen lesz akkor a felevem is keszen van.
Ja es tegnap megkaptam postan a hematologiai eredmenyt, minden kozeperteken van, ugyhogy ennel mar csak rosszabb lehet. Meg 60 eve es lehet hogy meg is halok :-(, na megyek is es eszok egy sort.

Misi