Galeriak

grafikonTegnap este nyolc utan indultam haza, ugyhogy nem nagyon sikerult vasarolnom. Mivel ma technical student est van ezert, elhozattam magam :-) Igy egy kicsit kesobb indultam (es nem tudtam reggel vasarolni), de konnyen kitalalhatjatok hogy este se fogok tudni. Ezert ebedkor elraktam 4 szelet kenyeret, hogy holnap tudjak vegre reggelizni.
Gondolom kivancsiak vagytok, hogy mit is keres ez a gyonyoru kep ezen az oldalon.
A valasz elegge egyszeru, ez volt a feladat. :-)
Egy tablabaln levo adatokat kellett grafikusan megjeleniteni. Es amiert ez lelkileg kielegitett engem, mert harom dinamikus reszt tartalmaz a kirajzolasnal, es meg egy parat (pl. az egyes vonalak). Szoval mig a kepen jol lathato, hogy az y tengely szerint az ertekek dinamukusan vannak, addig ez az x tengelyen nem latszik, de el kell hogy hidjetek, ha majd ott 2007 lesz akkor is ekkora marad a grafikon :-)
A kovetkezo az hogy ezek a grafikonok egymas alatt vannak, ez is dinamikus, tehat ha felveszel vagy kiveszel egy grafikont (pl.: os), akkor is mukodni fog. Ellenben a kod elegge bonyolult, mert hogy csak parameterezni kell az elejen (milyen szeles legyen a kep, mekkora margo stb...), meg betolni egy szoveglistat es ezutan automatikus kesz az egesz. Ya es meg a segedvonalak szama is egy parameter, meg a datumok szam is, tehat az egesz univerzalis.
Mivel a fonok meg nincsen itt ezert nem mondott velemenyt rola.

Most pedig itt van nehany kepgaleria:

Ez a munkhelyem, vagyis az uj irodam.
iroda

Ez pedig ahol lakok. Az elso ket kep az ablakombol keszult, es erre a hegyre masztunk fel a Timivel.
lakas
Ez pedig az adatgyujto xml fajl strukturaja lathato (fekete), valtozok (zold) es a megvalositott csoport nevek (piros).
xmlstruktura

Misi

vissza
a lap tetejére