15 meter kabel

Tegnapt volt egy ujabb technicalstudent este, mivel valaki ma fog hazamenni:D. Hat nem igazan indult jol a buli. A kovetkezo tortent: a szokasos idopont szerda 19ora. Hat mivel en meg itt beszelgettem a Timivel, ezert csak 30 korul ertem oda sehol senki nem volt, igy megvacsoraztam. De meg ekkor se kerult elo senki. Ez gyanussa valt, ugyhogy megneztem az emailt es megdobbenve lattam hogy csutortok van irva. Na ez mar csak azert volt vicces, mivel Laura hozott be a CERN-be aztan se motor, se Laura (o elment valahova kajalni, es csak 10 korulle tervezte a megerkezest). Felhivtam hogy ne jojjon ertem, mert elneztuk a datumot.
Azzal visszaballagtam az irodamba (meg szerencse hogy mukodik a kartyam!!!) megprobaltam felhivni Murielt hogy jojjon ertem, de nem volt otthon, es francia mobilt meg nem hivok, igy felhivtam az egyik magyar ismerosomet. Azt mondta hogy most azonnal nem tud indulni, de nemsokara elindul es hazavisz.
Na ezzel egyutt ujra megneztem az emailt, es megdobbenve tapasztaltam hogy szerda van irva, na mondom magamnak ilyen hulye nem lehetek, csak nem 7-kor hanem 9kor kezdodik. De ekkor egy kicsit megnyugodtam, mert felette egy sorral oda volt irava hogy a srac csutortokon megy haza. Ezutan visszahivtam a magyar sracot hogy megse jojjon ertem, o mondta hogy hozott volna turosbatyut :-(
Meg felhivtam Laurat hogy megis jojjon mert ma van a party. Ezzel egyut beszelgetni kezdtem Timivel, es kilenc korul visszaballagtam az etterembe, a bejaratnal eszrevettem, hogy a mobilomat az irodaba hagytam:-( Etterembe nem talaltam senki, na ekkor mar sejtettem hogy ez nem az en napom, de mivel mobil nem volt nalam, ezert ujra vissza az irodaba, magamhoz vettem a mobilt, es vissza fele vettem az iranyt, hogyha mindig nincs ott senki akkor ujra kedhessem a szervezest :-( Ekkor lattam kihajtani a fonokomet a parkolobol (kb utolsokent) 21:30 kor (9-re jon), es nem tudom mennyire emlekeztek itt mindenki 8-orat dolgozik, szoval 17-kor zarora van, es csak az en ajtom van nyitva meg a fonoke :D
Szoval visszamentem az etterembe, es ekkor ket harom ismeros arcot mar talaltam. Kerdeztem is ennyi az ossz letszam? Mondtak nem meg vannak egy paran a dohanyzo reszlegnel. Szoval nem voltunk sokan, de kesobb jottek meg emberek, akiket ismertem is mar mashonnal, meg Lauraek is elokerultek, szoval a vegere lettunk vagy 15-en.
Ejfelkor zartak az ettermet ugyhogy utana haza mentunk.

Reggel nem akartam berohanni, mert nincsen munka - Tegnap 1,5 orat voltam a fonoknel, ebbol 30 percet telefonalta, utana melle rakta a kagylot hogy meg tudjuk beszelni a dolgot. Ezutan 1 ora google hasznalat kovetkezett, mig vegre talaltunk valami hasznalhatot. Amit en mar nem epitettem be tegnap, de ma kb 5 perc alatt megtettem. Persze nem mukodik, ugyhogy megint egy kicsit takolni kell. De mivel a fonok nem volt a helyen, igy nem tudtam megosztani a problemat, aztan egy ora mulva megjelenik nagy mosollyal az arcan es kaptam 15 meteres utp kabelt. Most csak 10 meteres van, es csak ugy mukodik a net ha az ajtoba teszem a gepet mert odaig er el csak a kabel:-(, de azt mondtak, hogy nincs hosszabb kabeljuk. Amit meg is ertek, mert minek?
Ugyhogy ma hazamegyek es jol atkabelezem a lakast!

Misi

vissza
a lap tetejére