Kirandulas, angol eloadas

Hetvegen, azaz szombaton elmentem kirandulni az osztrak sraccal. Azt talatam ki hogy a Jurah hegyseg egyik vegerol indulunk es 20 kilometer legyalogolva egy masik parokolba erkezunk. Tehat ezert kellett a ket auto is. Reggel elindultunk letettuk az egyik autot az egyik vegen, majd a masikat a masokon. Rettentoen hideg volt, es bar nem vagyok egy kalibralt meromuszer 80km/h szelokesek neha. Az volt a szerencse hogy kesztyut is vittem, igy egy kicsit elviselhetobb volt. Nagyon szep ut volt, jol valasztottam, reggel meg kodben uszott az egesz genfi medence de delutanra kitisztul ahogy a kepeken is latszik. Nagyon szep latvany volt a havas Month-blan es elotte a genfi to a szokokuttal. Probaltam fenykepet csinalni, de en inkabb pazarolom a bitokat mint hogy kepet csinalnek :-). Mivel mar 5 korul sotetedik eleg rendesen, vegul nem mentunk el a Reculet-ig, hanem eggyel elobbi csucsrol mentunk a parkoloba. Igy is nagyon faradtak voltunk, a kocsiba -1 fok volt. Tenyleg erdemes megnezni a kepekt, vagy inkabb vegisetalni :-)
Kozben kiderult pentek delutan hetfon eloadast kell tartanom az IMF-rol (itt le is toltheted) de mar ugye delutan volt, igy a gyakorlast hetfo delelotre halasztottam. Ebed utan meg is tartottam a prezentaciot, a tobbiek azt mondtak jo volt, es ertettek is mit akarok mondani. Termeszetesen egy ket francia kerdest nem ertettem, de vigaztalt az is hogy a franciak se (termeszetesen a kerdes angolul volt, csak francia akcentussal). Tehat miutan sikeresen elvegeztem ezt a feladatot is, azthiszem vegleg kihasznaltam a CERN adta lehetosegeket :-)
Ja es ma delelott vegre megerkezett a felmondasom is (tehat nem azert mert az eloadas rossz volt :-) igy mar csak egy csomo mindent kell elintezni, es be kell fejeznem a bbefejezetlen projektjeimet.

Misi

vissza
a lap tetejére