Megy az Adsl

Sikerult beuzemelni az internetet, itthon is. De elegem van a franciakbol. Amikor elosszor elkezdtem talaltam egy olyan papairt, amin egy ezustfestekkel takart titkos szamsor volt gondoltam ez lesz az aktivalasi kod.
De hat nem sikerult eljutnom odaig mert elotte is kerdeztek valamit amit nem talaltam meg. Aztan egy het szuntet kovetkezett amikor nem tortent semmi. Mult szerda kornyeken, sikerult megtalalni a halozati kulcsot, de ezzel sem oldodott meg a problema. (Ez a kulcs egy 6 pontos betuvel irt es teljesen mashol talalt ra a srac aki megmutatta nekem).
Mivel ezutan se ment az internet, gondoltam meg nem telt le a tiz nap, vagy valamit nagyon elrontottam. Ezert megprobaltam letelepiteni a programot amit ez a mocskos cd feltelepitett. Nem sikerult mert kert egy jelszot, amit persze en meg nem tudtam, ugyanis installalskor nem kellett hogy megadjam. Ezutan mar lelkileg felkeszultem hogy ujra kell telepiteni a gepet. Ez a tegnap este csak tetezte, mert amikor hazajottem akkor a lany gepen mar ment az internet.:-(
Szoval ma ujrainditottam a gepet ujra, es megint feljott egy szokasos francia zagyvasag (eddig mindig sikerult eltuntetnem). Most azert ovatosabb voltam, es a nagy francia nyelvtudasommal megertettem, hogy ezen keresztul adhatom meg a jelszavaamat. Es je tenyleg, utan a jol le is sikerult telepitenem amit felrakot (persze azt meg mindig nem ertem, hogy gondoltak hogy elobb adjam meg a jelszot, mint ahogy valojabban megadhatnam a rendszernek!!!). Szoval ma megprobaltam ujra telepiteni. Es elokerult megegy papir amin ujjabb jelszavakat talaltam.
Persze elsore nem sikerult, mert nem ismert fel a pcmci kartyat (megszerencse hogy a cernbe mukodik, de persze ez francia program, lehet hogy megzavarta az angol felirat). Tehat, ezutan lejjebb adtam a szintet es direkt usb kapcsolatok keresztul probaltam meg elerni az internetet (a kabel a lany gepebe volt bekotve, es o mondta, hogy a sracnak nem sikerult a eteren keresztul beuzemelni). Szoval az uj lapon talalhato informaciok segitsegevel, egy fel oras kuzdes soran, nalam is megjelent az internet. :D
Es mar csak azert nem volt felhotlen a boldogsagom, mert nem a szobabol, hanem a nappaliba kellett volna lennem, hogy hasznalhassam.
Ekkor eloszedtem a csomaghoz adott wireless antennat es megprobaltam azzal is, egy ujabb fel ora utan, sikerult azt is beuzemelni, ugyhogy most a szobambol tudok internetezni.
Persze elmehetnek a francba, mert az elejen emliett titkos szamsort sehol se kellett hasznalni. Ami meg kellett hozza az szet volt szorva 2-3-4 lapra es hol aprobetusen hol meg normal betuvel irva.
Persze nem lett volna egyszeru, egy lapra osszeirni, esetleg egy kis angollal, ha mar az osszes prospektus angol nyelvet mellozve csak franciaul volt irva.
Tehat remelem valaki jol megtamadja virussal a francia telefontarsasag rendszeret, es mindent atir angolra. Igy legalabb az europai ember is tudja majd hasznalni ezt a rendszert. Persze azert annyit meg mondog hogy az itteni telefon ajzat is mas formaju, mint akarhol mashol!

Misi

vissza
a lap tetejére