Amit rólam tudni érdemes

buszt vezetek A Budapesti Műszaki Főiskolán informatikai és mérnöktanári képzésben részesültem. Ezután Svájc felé vettem az irányt kilenc hónapra. Ott a CERN-ben dolgoztam az IT-IS részlegen (IT Internet Services). Különféle programokat (C# nyelven főleg) kellett írnom mely a központi irányítást erősítette. Amikor hazajöttem elmentem a Műszaki Egyetemre, hogy a főiskolai diplomámat egyetemi szintre fejlesszem. Jelenleg is ezzel töltöm az időm egy részét.
Az utóbbi pár évben sok időt töltöttem weboldal programozással, majd ezzel kapcsolatban elmélyedtem a kereső optimalizálásban és az ergonomikus felhasználói felületek készítésének rejtelmeiben.

Készítettem egy oktatóprogramot is, amit megtalálhatsz ezen az oldalon. Ez a program az adatbázis kezelést (SQL nyelven) segíti elsajátítani.

Azért a hobbijaimnak is szenteltem egy két percet az életemből! Így megszereztem először a B kategóriás, aztán az A kategóriás (motor), majd a C kategóriás (teherautó) jogosítványt. Ebből már tudhatod, hogy szeretek vezetni, így még mielőtt Svájcba mentem volna gyorsan megcsináltam a D és az E kategóriát is (buszra, illetve utánfutóra).
A másik hobbim lenyomatát megnézheted a söralátéteknél. Igen ez mind az enyém :-)


A fenti szöveget 2008-ban írtam. Szerintem meghagyom az utókornak. Bar azóta is történt velem egy két dolog, de egy kicsit szűkebb körben terjesztettem. Viszont így lassan 30 felé ( :-) ) sikerült elkezdeni a repülőgép vezetést is és úgy gondoltam, hogy a történéseket rögzítem. Ezt a repülős blogomon nyomon is követheted.